Werkwijze:

Wellicht ben jij door je huisarts of een andere hulpverlener doorverwezen. Een doorverwijzing voor behandeling is niet noodzakelijk.  Je kan per e-mail je contact gegevens achterlaten, de therapeut zal hierna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om verder informatie te geven of een afspraak met je te plannen.

Tijdens de intake zal de therapeut nader kennismaken en uw hulpvraag verhelderen. Vervolgens zullen er vier afspraken worden gemaakt voor observatie en om te kijken of deze behandelmethode bij je past. Na vier weken zal er een evaluatie plaatsvinden en zal er een behandelplan worden gemaakt worden met uw hulpvragen. Er worden afspraken met je gemaakt over de duur van de behandeling. Een behandeling wordt afgesloten met een evaluatiegesprek en een eindverslag die door de therapeut geschreven zal worden.

Voor wie

Het kan door verschillende situaties voorkomen dat je bent vastgelopen in het dagelijkse leven, dit kan bijvoorbeeld komen door je werk, een revalidatietraject die je hebt doorlopen, ingrijpende gebeurtenissen in je leven of dagelijkse pijn waar u mee te maken heeft. Er zijn  bij Praktijk van Marrum verschillende mogelijkheden om aan je hulpvraag te werken. Voor meer informatie mag je contact opnemen met de psychomotorisch therapeut Emmy van Marrum.

Aanbod

– Individuele hulpvragen
– Assertiviteitstraining (individueel en groepsgericht)
– Psychomotorische running therapie ( individueel en groepsgericht)
– Workshop in overleg

Bente (16)
Toen ik begon bij PMT was ik onzeker en twijfelde vaak aan mezelf, op het gebied van sport maar ook in het normale leven. Ik heb eerder bij een normale psycholoog gezeten, maar ik merkte dat dat voor mij niet echt werkte. Ik had voor mijn gevoel echt een klik met Emmy en het voelde gelijk fijn aan. Als ik terugkijk naar mijn start bij PMT en hoe ik nu ben, is dat voor mij een heel groot verschil. Ik kan veel beter situaties omgaan die ik voorheen heel erg lastig of eng vond. Ook kan ik meer mezelf zijn en pas ik me niet meer alleen maar aan mensen aan, wat ik altijd deed waardoor ik mezelf niet echt kon zijn. Ik heb er echt super veel aangehad en ik raad het echt iedereen aan die erover nadenkt! In t begin vond ik de lessen vaak spannend en moeilijk, maar hoe langer ik er zat, hoe beter het ging. Ik ben echt heel erg blij dat ik deze stap heb gezet en ik heb er echt heel erg veel aan.