Werkwijze:

Wellicht bent u door uw huisarts of een andere hulpverlener doorverwezen. Een doorverwijzing is niet noodzakelijk, u kunt via de contact gegevens uw gegevens achterlaten, de therapeut zal hierna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intake.

Het is mogelijk de therapie in het Fries plaats te laten vinden. Tijdens de intake zal de therapeut nader kennismaken en uw hulpvraag verhelderen. Vervolgens zullen er vier afspraken worden gemaakt voor observatie en om te kijken of deze behandelmethode bij u past. Na vier weken zal er een evaluatie plaatsvinden en zal er een behandelplan worden gemaakt worden met uw hulpvragen. Er worden afspraken met u gemaakt over de duur van de behandeling. Een behandeling wordt afgesloten met een evaluatiegesprek en een eindverslag die door de therapeut gemaakt zal worden.

Voor wie

Het kan door verschillende situaties voorkomen dat u bent vastgelopen in het dagelijkse leven, dit kan bijvoorbeeld komen door uw werk, een revalidatietraject die u heeft doorlopen, ingrijpende gebeurtenissen in uw leven of dagelijkse pijn waar u mee te maken heeft. Er zijn  bij Praktijk van Marrum verschillende mogelijkheden om aan uw hulpvraag te werken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de psychomotorisch therapeut.

Aanbod

– Individuele hulpvragen
– Assertiviteitstraining (individueel en groepsgericht)
– Psychomotorische running therapie ( individueel en groepsgericht)

Bente (16)
Toen ik begon bij PMT was ik onzeker en twijfelde vaak aan mezelf, op het gebied van sport maar ook in het normale leven. Ik heb eerder bij een normale psycholoog gezeten, maar ik merkte dat dat voor mij niet echt werkte. Ik had voor mijn gevoel echt een klik met Emmy en het voelde gelijk fijn aan. Als ik terugkijk naar mijn start bij PMT en hoe ik nu ben, is dat voor mij een heel groot verschil. Ik kan veel beter situaties omgaan die ik voorheen heel erg lastig of eng vond. Ook kan ik meer mezelf zijn en pas ik me niet meer alleen maar aan mensen aan, wat ik altijd deed waardoor ik mezelf niet echt kon zijn. Ik heb er echt super veel aangehad en ik raad het echt iedereen aan die erover nadenkt! In t begin vond ik de lessen vaak spannend en moeilijk, maar hoe langer ik er zat, hoe beter het ging. Ik ben echt heel erg blij dat ik deze stap heb gezet en ik heb er echt heel erg veel aan.