Over mij

Samen met jou meewandelen, kijken en sparren naar de best mogelijke opties in ontwikkeling is mijn drijfveer

Mensen die vastgelopen zijn in beweging zetten inspireert mij om elke keer weer op zoek te gaan naar mogelijkheden in ontwikkeling. Het is mijn passie om mensen te verrassen in wat hun mogelijkheden zijn, om dichte deuren te openen en te ontdekken wat zich daarachter bevindt. Het belangrijkste is dat iemand de kracht vindt om zelf te kiezen wat hij wil en kan en wat is het gaaf dat ik deelgenoot mag zijn van dit proces.

Mijn naam is Emmy van Marrum en ik ben een enthousiaste psychomotorische therapeute. Sinds 2014 ben ik werkzaam in mijn praktijk in Zwolle en Heerenveen. Ik heb een cursus running therapie gedaan en vanuit daar de psychomotorische running therapie (PMRT) ontwikkelt. In 2020 heb ik de master opleiding psychomotorische therapie afgerond. Waarin een positief resultaat voortkwam uit een eerste onderzoek naar de psychomotorische runningtherapie.

Vanuit mijn praktijk help ik volwassen die door psychosociale problemen vastlopen in het dagelijkse leven bijv. stress, spanning gerelateerde klachten, burn-out. Naast individuele hulpvragen begeleid ik ook groepen. Voorbeelden zijn de assertiviteitstraining en de psychomotorische running therapie.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor psychomotorische therapeuten, federatie valktherapeutische beroepen en geregistreerd psychomotorisch therapeut bij de SRVB. Daarnaast volg ik een supervisie traject onder begeleiding van een gecertificeerde supervisor als ook een intervisietraject met collega therapeuten.